Maak kennis

Siërra Yard

Siërra Yard

Eigenaresse & Dansdocente

Hiphop, Afro dance, commercial & Dance fit

Hoi! Ik ben Siërra Yard
Ik ben de eigenaresse en dans docent van Siërra Yard Dance Studio.

Toen ik 5 jaar oud was, begon ik met dansen. In 2008 heb ik auditie gedaan voor de Dansacademie Lucia Marthas Institute for performing Arts. Ik heb daar 2 jaar lang de vooropleiding gedaan. Daarna ben ik verder gegaan met de dansklas op de middelbare school. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar het allround dansopleiding van Lucia Marthas Institute for performing Arts die ik in 2017 heb afgerond.

Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaringen kunnen opbouwen. Een jaar lang heb ik in het Holland show ballet gedanst voor de Dinnershow Pandora in studio 21. Ik heb op grote evenementen gedanst zoals in Ziggo Dome & AFAS Live. Ook heb ik een paar keer in het buitenland opgetreden. Ik dans in verschillende videoclips o.a van Broederliefde. Naast het les geven treed ik nog steeds op voor evenementen met veel vreugde en passie!

Amani - Docent Siërra Yard Dance Studio

Amani Verwey

Dansdocente

dancehall, Femme, afro heels & Twerk Fit

In Suriname is de jonge zangeres al een bekend gezicht en nu is ze ook hard op weg om Nederland te veroveren. Amani Verwey dropte in 2017 haar debuut-EP en had toen een contract getekend bij platenbaas Kees de Koning van Top-Notch.  Naast het behalen van de nummer één positie in de hitlijsten van Suriname werd Amani ook als beste nieuwkomer genomineerd voor een ‘Sranan Pokoe Award’

In 2018 verhuisde zij naar Nederland voor ontwikkeling van haar muzikale carrière en haar studie op het instituut Lucia Marthas performing Arts. Na een lange stilte bracht zij In 2022 haar nieuwe afro single ‘On Top’ uit tijdens een Footlocker campagne. Sinds 2018 is zij werkzaam als dansdocent op verschillende dansscholen en evenementen. Zij is verder samen met Siërra een sportprogramma gestart genaamd  Move Fit.