Move fit dance work-out

MOVE FIT

by siërra & AMANI

MOVE FIT DANCE WORK-OUT

Klaar om fit te worden? een nieuwe dans work-out programma is ontstaan door Siërra Yard Dance Studio & ÂA Dance & Fitness

Een full body work-out progamma door middel van dans. Dans is ontzettend geschikt als work-out omdat het alle drie de punten tegelijk aanpakt. Omdat de danstrainingen op tempo zijn, is het goed voor de hartslag. Je traint continu met je eigen lichaamsgewicht, waardoor je kracht opbouwt. En daarnaast word je er leniger van en werk je aan je balans.

In de dans work-out komen er verschillende dansstijlen voorbij waaronder: Afro dance, Dancehall en Hiphop. Drie kwartier lang zweten, dansen, plezier maken kort om total body work-out. Zowel de buik-, rug-, been- en bilspieren spannen zich aan tijdens een dansoefening. Scheelt je weer een aantal setjes lunges, deadlifts en squats. Tijdens een drie kwartier dansen verbrand je ongeveer evenveel calorieën als tijdens een drie kwartier joggen. Het laatste kwartier sluiten we af met een cooling-down. Onder begeleiding van  2 professionele danseressen Siërra & Amani, werken we aan om fitter te worden.

 

Voor wie?

Voor volwassenen vanaf 21 jaar die dansend fitter willen worden.