Privé Dansles

Siërra Yard Dance Studio Move Fit Class

Privé dansles

1 tot 4 personen

Tijdens een privéles is alle aandacht en focus op jou.

Heb jij binnenkort een optreden of een auditie? Wil jij jouw danstechnieken verbeteren? Komt de lestijden jou net niet goed uit? 

Dan is een privéles de juiste optie om jouw ‘danskilss’ in een paar sessies te ontwikkelen. De privéles wordt volledig afgestemd op jouw wensen en jouw leerdoel. Je kunt altijd vragen stellen en krijgt de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om in een korte tijd veel te leren. Wij geven persoonlijke feedback en tips om de technieken en jouw uitvoering te verbeteren. Wij leren je niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe je het moet doen wat heel belangrijk is. Op deze manier sta je binnen een paar sessies veel zelfverzekerder op de dansvloer, en leren wij jou de juiste technieken zodat je staat te ‘shinen’ terwijl je danst. 

Voor meer info mail naar: info@sierrayarddancestudio.nl of bel naar: 06 23 28 98 17

Bruiloft-openingsdans-dansschool

Bruiloft

Openingsdans

Ga je binnenkort trouwen?

Wil je op de mooiste dag van je leven je gasten verassen met een speciale openingsdans? Wij denken graag mee om een schitterende choreografie te maken op jullie uitgekozen nummer.

Speciaal voor aankomende bruidsparen, maken wij voor jullie de openingsdans en repeteren we deze samen met jullie. Er is geen danservaring nodig. Ons doel is om je zelfverzekerd te laten dansen op je bruiloft, door je dansbewegingen te leren die haalbaar en leuk zijn. Leren dansen met de liefde van je leven, is een leuke en romantische manier om samen tijd door te brengen. De eerste danservaring als pasgetrouwd echtpaar, zal één van de meest magische momenten op je bruiloft zijn.

Na een eerste kennismaking gaat de dansdocente voor jullie aan het werk. Wij zorgen dat jullie in een cursustijd van 8 tot 10 weken zover zijn. Uiteraard kunnen er desgewenst extra trainingen worden ingepland.

Voor meer info mail naar: info@sierrayarddancestudio.nl of bel naar: 06 23 28 98 17